Om de naamsbekendheid van Tania Leon Studiefonds te vergroten en ons netwerk te onderhouden en uit te breiden, stonden we ook dit jaar weer met een stand op het Afrika Festival.

We hebben naar schatting tussen 60 en 80 geïnteresseerden uitgebreid over het Studiefonds en REAP kunnen vertellen en velen informatie kunnen verstrekken in de vorm van de samenvatting van ons jaarrapport 2016 en/ of een visitekaartje met het adres van onze website. Ook hebben we oude bekenden weer gesproken en nieuwe contacten opgedaan, waaronder vertegenwoordigers van andere goed doel instellingen met een band met Afrika. Daarnaast heeft de loterij nog een bescheiden bedrag van EUR 123,65 opgeleverd.

De winnares van de mooie ingelijste prent was zo gul de prent cadeau te doen aan een andere deelnemer van de loterij (die al de hele middag om ons heen cirkelde in de hoop te gaan winnen). Hoe blij hij met de prent was, is op de foto wel te zien. Een troostprijs in de vorm van een mok met het logo van Tania Leon Studiefonds ging naar een andere deelnemer van de loterij.

Verslag Afrika Festival 2 juli 2017
Getagd op: