Wilt u het Tania Leon Studiefonds steunen door vrijwilliger te worden? Dat kan op verschillende manieren. Wij hebben momenteel een vacature in het bestuur van het Studiefonds. Maar ook inzet van vrijwilligers op een andere manier behoort tot de mogelijkheden.

Vacature Bestuur

We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden, in het bijzonder zijn we op zoek naar mensen met kennis van en/of interesse in fondsenwerving, communicatie en sociale media. Het bestuur vergadert 5-6 maal per jaar in Amsterdam, maar dat kan veranderen als dat gewenst is. Afhankelijk van taken en de agenda vraagt het een tijdsbesteding van ongeveer 2 tot 3 dagdelen per maand. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Steungroep

Naast de bestuursleden zijn diverse vrijwilligers aan het Tania Leon Studiefonds verbonden. Zij helpen met bijvoorbeeld de organisatie van acties, het bijwonen van evenementen namens het Studiefonds (bijvoorbeeld het Afrika Festival Hertme),  het voorbereiden van teksten voor publicaties of het bedenken van ideeën voor nieuwe vormen van fondsenwerving. Lid zijn van de steungroep betekent dat u geen formele functie heeft bij het Studiefonds, maar wel een leuke en nuttige bijdrage kunt leveren. U wordt deel van een divers gezelschap van gedreven vrijwilligers, die een goed en gezellig samenwerkend team vormen. U bepaalt zelf in welke vorm u wilt bijdragen en hoeveel tijd u daaraan wilt besteden. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.