Op 7 en 8 juli vond de 30e editie van het Afrika Festival in Hertme plaats. Het evenement was helemaal uitverkocht en had een gevarieerd muziekaanbod, veel stands met eten en producten uit Afrika en natuurlijk ook weer ruimte voor goede doelen met activiteiten in of voor Afrika.

Ook wij stonden dit jaar weer op de zondag met een stand op het festival.

Bij prachtig weer en een relaxte sfeer konden wij geĆÆnteresseerden over het Studiefonds en REAP vertellen. Daarvoor hadden we een samenvatting van ons jaarrapport 2017 en visitekaartjes meegenomen, informatie over REAP en korte verhaaltjes van ex-studentes van REAP over wat de steun voor hen heeft betekend.

We hebben ook een aantal interessante contacten kunnen leggen met andere instellingen die in Afrika actief zijn.

Zo hebben we de naamsbekendheid van het fonds weer kunnen vergroten en ons netwerk kunnen uitbreiden. Bovendien hebben de verkoop van onze unieke Tania Leon Studiefonds postkaarten en de box voor donaties, die prominent op onze stand stond, voor een bescheiden directe financiƫle opbrengst gezorgd.

Afrika Festival Hertme 8 juli 2018
Getagd op: