Jawel, ook deze zomer gaan we weer proberen een of enkele studentes extra te laten studeren door het organiseren van de sponsorwandeling. Mooi weer is besteld en de route is bepaald. Genieten gegarandeerd dus!

datum: zondag 22 juli 2018
start wandeling: 11.00 uur op station Woerden
eindpunt wandeling: 17.00 uur station Vleuten
afstand: ongeveer 15 km

Vanaf Woerden lopen we langs de kronkelende Oude Rijn. Na 5 km komen we in Putkop waar aan het water een fruitboomterras ligt. Daar gaan we pauzeren met een kop koffie. Daarna gaat de wandeling verder door de oude veenpolder Gerverscop met fraaie boerderijen tot aan kasteel de Haar. Een mooie plek voor een 2e pauze. De tuinen zijn prachtig en er is een koetshuis met terras. Wie wil kan het kasteel bezoeken. Dit laat 19e eeuws door Pierre Cuypers weelderig herbouwd kasteel met Middeleeuwse accent is beslist de moeite waard. De intree is gratis met een museumjaarkaart. Anders kost het € 16,00. Via het historische Wielrevelt lopen we tot slot naar station Vleuten.

Als u aan het begin van de wandeling trek hebt in koffie raden wij u aan iets te gebruiken op het station, omdat we voor Putkop niets tegen komen.

Bereikbaarheid

Met de trein:
vertrek Amsterdam Centraal: 10.19 uur
vertrek Utrecht Centraal: 10.39 uur
vertrek Rotterdam Centraal:10.25 uur

Deelname

Iedereen mag meedoen. Wandel mee en vraag uw vrienden, familie, collega’s en bekenden of zij uw wandeling willen sponsoren. Wij rekenen op een minimale bijdrage van € 15,00 per wandelaar. Natuurlijk is het fijn als het meer is! Zet u in voor het goede doel! Zo combineert u een fijne wandeling door fraaie natuur met een mooie opbrengst voor het Studiefonds.

Meenemen

Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen. We lopen over verharde én onverharde paden. Na ongeveer 1,5 uur zijn we bij de Boomgaard De Oude Rijn waar wij u een kop koffie aanbieden. Neemt u zelf wat te eten en te drinken mee voor onderweg. En vergeet uw museumjaarkaart niet!

Aanmelden

Wij willen van tevoren graag weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten op station Woerden. Meldt u daarom aan bij tanialeonstudiefonds@gmail.com met vermelding van het aantal wandelaars. Graag vòòr 15 juli.

Sponsorwandeling 22 juli 2018
Getagd op: