Het Tania Leon Studiefonds organiseert ieder jaar diverse acties en evenementen, waaraan u kunt deelnemen. Gezellig en ook nog eens goed voor de studentes! Ook kunt u zelf een actie starten. U kunt uw eigen idee omzetten met onze ondersteuning. Of kiezen uit de lange lijst van ideeën die wij al voor u hebben. Hieronder vindt u nadere informatie.

 

Acties 2018

In 2018 weer onze traditionele sponsorwandeling gehouden. Ook waren we weer op het Afrika Festival in Hertme aanwezig.

Wat we als volgende gaan doen? Houdt u onze website in de gaten!

 

Enkele acties 2017 en 2018

Op initiatief en georganiseerd door een van onze trouwe donateurs, vond op zondag 15 oktober 2017 een zangworkshop met Zuid-Afrikaans repertoire plaats. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Op zondag 22 juli 2018 vond weer onze traditionele sponsorwandeling plaats. Klik hier voor het verslag en hier voor de aankondiging.

 

 

Op zondag 8 juli 2018 stonden we weer met een stand op het Afrika Festival Hertme. Klik hier voor het verslag en hier voor de website van het Afrika Festival.

 

Start een actie

Start zelf een actie en haal geld op voor het Tania Leon Studiefonds. U kunt uw eigen idee omzetten, indien gewenst met onze ondersteuning (de zangworkshop in oktober 2017 is daarvan een mooi voorbeeld). Maar we hebben ook een lijst met ideeën waaruit u kunt kiezen of waaruit u inspiratie kunt putten. Binnenkort kunt u hier die lijst downloaden. Nu al benieuwd? Stuur ons een mail.

Materiaal om te gebruiken

We hebben ook alvast wat materiaal gemaakt, dat u kunt gebruiken bij het organiseren van een actie.

  • Format voor cadeautip (bijvoorbeeld bij een verjaardag, promotie of jubileum). Klik hier.
  • Format voor sponsoroproep (bijvoorbeeld bij een fiets- of hardloopevenement). Klik hier.

Wilt u meer informatie of onze ondersteuning? Wij helpen graag! Stuur ons een mail.