Het Tania Leon Studiefonds organiseert ieder jaar diverse acties en evenementen, waaraan u kunt deelnemen. Gezellig en ook nog eens goed voor de studentes! Ook kunt u zelf een actie starten. U kunt uw eigen idee omzetten met onze ondersteuning. Of kiezen uit de lange lijst van ideeën die wij al voor u hebben. Hieronder vindt u nadere informatie.

Acties 2019

In maart 2019 hebben we voor de tweede keer een zangworkshop georganiseerd. Dit keer met wereldmuziek op het repertoire. Klik hier voor het verslag en hier voor de aankondiging.

Op zondag 30 juni a.s. vindt de jaarlijkse, inmiddels tot traditie geworden, sponsorwandeling plaats. De route wordt nog getest, maar die zullen we binnenkort bekendmaken. Dus houd de website in de gaten!

Enkele acties in 2017 en 2018

Op initiatief en georganiseerd door een van onze trouwen donateurs, vond op zondag 15 oktober 2017 een zangworkshop met Zuid-Afrikaans repertoire plaats. Klik hier voor meer informatie.

Op zondag 22 juli 2018 vond weer onze traditionele sponsorwandeling plaats. Klik hier voor het verslag en hier voor de aankondiging.

Op zondag 8 juli 2018 stonden we weer met een stand op het Afrika Festival Hertme. Klik hier voor het verslag en hier voor de website van het Afrika Festival.

Start een actie

Start zelf een actie en haal geld op voor Tania Leon Studiefonds. U kunt uw eigen idee omzetten, indien gewenst met onze ondersteuning (de zangworkshops in oktober 2017 en maart 2019 zijn daarvan een mooi voorbeeld). Maar we hebben ook een lijst met ideeën waaruit u kunt kiezen of waaruit u inspiratie kunt putten. Interesse? Stuur ons een mail

Materiaal om te gebruiken

We hebben ook alvast wat materiaal gemaakt, dat u kunt gebruiken bij het organiseren van een actie. 

  • Format voor cadeautip (bijvoorbeeld bij een verjaardag, promotie of jubileum). Klik hier.
  • Format voor sponsoroproep (bijvoorbeeld bij een fiets- of hardloopevenement). Klik hier

Wilt u meer informatie of onze ondersteuning? Wij helpen graag! Stuur ons een mail